سیب زمینی از دسته ی کیاهان گلدار و یکساله است. برگ ها، گل ها و میوه ی این گیاه سمی هستند اما دارای ریشه هایی است که خوراکی می باشند و ما از آن ها اشتفاده می کنیم. این گیاه را از یک جهت به ۳ دسته ی زود رس، میانه رس و دیررس تقسیم بندی می کنند. از این محصول برای استفاده و تولید الکل، قند و نشاسته به عمل می آید. نشاسته هایی که از سیب زمینی به دست می آیند دارای خواص و کاربردهای زیادی هستند و انواع مختلف خوراکی و صنعتی دارند، به صورت کلی همه نشاسته های سیب زمینی با کیفیت بالایی که دارند، می توانند در صنایع غذایی یه عنوان یک ماده اولیه ی بسیار مهم استفاده شوند.
منبع: نشاسته ها
انواع کلی نشاسته سیب زمینی با کیفیت
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
آمیلوم
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: - | |
![]() |
شماره ثابت: - | |
![]() |
شماره فکس: - |