آراد برندینگ
خانه / نشاسته شیرینی پزی / توزیع جزیی نشاسته قنادی و شیرینی پزی

توزیع جزیی نشاسته قنادی و شیرینی پزی

در تولیدات مربوط به قنادی (کیک، شیرینی پزی،دونات و…) از انواع آرد گندم و آرد ذرت استفاده می کنند، اما آن دسته از تولید کننده هایی که به کیفیت محصولات نهایی خود اهمیت می دهند، نشاسته را جایگزین آرد می کنند. انواع نشاسته های ذرت و گندم در بازار وجود دارند و برتری هایی نسبت به آرد دارند و وقتی که با خمیر اولیه ترکیب می شود غلظت بالایی که مد نظر است را به وجود می آورد و باعث یکنواختی خمیر می شود. در بین نشاسته هایی که ذکر شد، نشاسته ذرت در زمینه قنادی،عملکرد بهتری دارد و با طعم خنثی، مزه ای از نشاسته در محصول نهایی احساس نمی شود. این محصولات به صورت کلی و جزئی توزیع می شوند.
منبع: نشاسته ها

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علی دانشمند
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120164851
شماره ثابت: 95111558-021
شماره فکس: 89787131-021
کانال آمیلوم