همه می دانیم که نشاسته از گیاهان و غلان مختلف تولید می شود، ایران از نظر حجم تولید گندم خود کفا می باشد به همین دلیل بخش عمده نشاسته تولید شده در کشورمان از همین گیاه به دست می آید اما تفاوت در خواص هر نشاسته باعث شده تا نیاز به دیگر نشاسته ها مانند نشاسته سیب زمینی، ذرت، تاپیوکا و برنج نیز احساس شود.
در این زمینه تولید نشاسته ذرت و سیب زمینی تا حدودی در کشورمان انجام می شود اما پاسخگوی نیاز صنایع غذایی نیست و تجار و بازرگانان اقدام به واردات انواع متخلف این محصول کرده اند. این نشاسته ها در دو نوع خام و اصلاح شده وارد می شوند که هر کدام کاربرد مخصوص به خود را دارد.شما می توانید برای خرید بهترین نشاسته وارداتی با کارشناسان ما در این مجموعه در تماس باشید.
منبع: نشاسته ها