آراد برندینگ
خانه / نشاسته ذرت / ساختار نشاسته ذرت ایرانی

ساختار نشاسته ذرت ایرانی

ذرت یا اسم دیکر آن که به بلال معروف است یکی ازمهمترین محصولات تولیدی بعد از گندم در کشور ما می باشد و ۲۰ درصد آن را پروتئین تشکیل می دهد. جدای از پروتئین، این محصول سرشار از ماده ای به نام نشاسته است که نقش مهمی را در تولیدات کارخانه های کوچک و بزرگ ایفا می کند. ساختار نشاسته به گونه ای است که برای جداسازی نشاسته آن باید ابتدا آن را کوبید و سپس توسط دستگاه های مخصوص و ویژه نشاسته آن را جدا و آبکشی کرد. نشاسته ذرت دارای انواع و گونه های مختلفی است که هر کدام از آنها در قسمت های مختلف از صنعت کارایی های متفاوتی نیز دارند و معمولا به عنوان نشاسته های ایرانی شناخنته می شوند.
منبع: نشاسته ها

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علی دانشمند
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120164851
شماره ثابت: 95111558-021
شماره فکس: 89787131-021

مطلب پیشنهادی

نشاسته ذرت کیلویی چند

نشاسته ذرت کیلویی چند | فروش نشاسته ذرت ۲۵ کیلویی زر

نشاسته ذرت کیلویی چند در حال حاضر هر کیلو نشاسته ذرت ایرانی با قیمت حدود …

کانال آمیلوم