نشاسته یک پلی ساکارید است، یعنی کربوهیدراتی است که بیشتر از ۱۰ واحد آن را مولکول های قندی تشکیل داده و در دانه های غلاتی مثل گندم و ذرت و همچنین ریشه ی گیاهانی مثل کاساوا و سیب زمینی موجود می باشد. کاساوا ریشه های محکم و مملو از نشاسته دارد که در ایتدا این ریشه ها را می کوبند و بعد از له شدن، عمل جداسازی نشاسته انجام می گیرد. نشاسته ای که در این مرحله به دست می آید نشاسته خام می باشد که با نام تاپیوکا به فروش می رسد. این نشاسته در اکثر صنایع خوراکی و غیر خوراکی کاربرد دارد. تمام افرادی که این محصول، یک ماده اولیه برای تولیدات آنها می باشد، می توانند برای اطلاع از قیمت عمده آن اقدام کنند.
منبع: نشاسته ها
قیمت عمده نشاسته خام تاپیوکا
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
آمیلوم
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: - | |
![]() |
شماره ثابت: - | |
![]() |
شماره فکس: - |