یکی از خواص ذرت داشتن آنتی اکسیدان موجود در آن می باشد و این خاصیت بعد از پخته شدن ذرت، چند برابر می شود، درست برعکس سایر مواد غذایی دیگر .
۱۰۰ گرم ذرت دارای ۷۲ گرم نشاسته می باشد و نشاسته آن نیز بسیار مفید و مورد استفاده قرار می گیرد. از کارایی های محصول ذکر شده در صنایع غذایی مانند سس، کیک و سوپ های آماده می نوان نام برد. در حقیقت زمان پخت و بافت نشاسته ذرت با دیگر نشاسته ها متفاوت است و باعث می شود نوعی از حالت پوکیدگی و پاشیدگی در هنگام پختن به ماده اولیه بدهد و از خمیر شدن، بعد از تولید جلوگیری می کند. نشاسته ذرت نشاسته ای است که کیفیت شیرینی، کیک و حتی پنیرپیتزا را افزایش می دهد.شما عزیزان می توانید بعد از کسب اطلاع قیمت این محصول برای خرید آن اقدام نمایید.
منبع: نشاسته هایمت نشاسته