بعد از گندم بیشترین زمینهای کشاورزی در سراسر جهان به کشت ذرت اختصاص داده شده است. این محصول از جمله غلاتی است که ۷۰ درصد آن را نشاسته تشکیل می دهد و انواع نشاسته ها با توجه به کیفیت انها در صنایع مختلف(غذایی و غیر غذایی) بسیار پرکاربرد هستند، اما در مورد نشاسته ذرت، استفاده فراوان و مورد توجه آن در زمینه قنادی ( کیک، شیرینی و…) می باشد. در واقع غلظتی که نشاسته ذرت بعد از ترکیب شدن با آب و مواد دیگر به وجود می آورد، دو برابر آرد ذرت می باشد.نکته مورد توجه دیگر این است که این نشاسته بعد از ترکیب و تولید، هیچگونه بوی نشاسته در محصولات تولید شده را از خود به جای نمی گذارد.
تمامی افراد و تولید کننده های ایران که در زمینه ی تولیدات هر نوع کیک، شیرینی و بیسکوییتی فعالیت می کنید، اگر به دنبال خرید نشاسته ذرت هستید، آماده همکاری با شما عزیزان هستیم.
منبع: نشاسته ها