آراد برندینگ
خانه / نشاسته تاپیوکا / کاربرد نشاسته تاپیوکا در صنعت غذا

کاربرد نشاسته تاپیوکا در صنعت غذا

نشاسته تاپیوکا چه نوع نشاسته است؟ در صنایع غذایی از این نوع نشاسته صنعتی که مصرف خوراکی هم دارد چه استفاده هایی می شود؟
نشاسته تاپیوکا نوعی نشاسته صنعتی اساس کربوهیدرات می باشد که پلی ساکارید نیز نامیده می شود و در صنایع غذایی هم کاربرد های فراوانی دارد و به نوعی عامل غلیظ کننده محسوب می شود و با این ویژگی مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد نشاسته در صنعت غذا

علاوه بر اینکه از این نوع نشاسته در پخت غذا در منزل استفاده می شود در کارخانجات برای تولید انواع نودل و ویفرها نیز مورد استفاده قرارمی گیرد. از دانه های ساگو که نام دیگر دانه های تاپیوکا است برای پخت نوعی فرنی معروف به پودینگ استفاده می شود که بسیار یکنواخت بوده و طعم آن وانیلی است و در نان های خامه ای هم می توان از آن استفاده کرد. تاپیوکا در اصل یک عامل غلیظ کننده است که برای غلیظ کردن سوپ ها، پودینگها، کلوچه های میوه ای، تهیه نان و سس و فرآورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

دلایل کاربرد نشاسته تاپیکا در صنعت غذا

فرآورده هایی که در تولید آنها از نشاسته تاپیوکا استفاده می شود در مدت زمان انجماد و بعد از آن زمانی که دوباره گرم شد حفظ می کند. و تاپیوکای به کار رفته در فرآورده های غذایی وقتی پخته شود حالت ژله ای و شفافی دارد و کاملا در غذا حل می شود. همچنین ای نشاسته نسبت به نشاسته معمولی خاصیت ژله ای بهتری داشته و سفت کنندگی و وزن دهندگی آن به ماده خوراکی بهتر انجام می شود. سس های تولید شده از این نوع نشاسته در صورت انجماد حالت اسفنجی پیدا می کنند. در کل بهتر برای تولید غذاهای منجمد از نشاسته تاپیوکا که عملکرد بهتری در این وضعیت دارد استفاده کنید. همچنین این نوع نشاسته طعم و بوی اصلی غذا را تحت تاثیر قرار نمی دهد و آنرا نیز حفظ می کند و طعمی خنثی دارد. این نشاسته خاصیت براق کنندگی نیز دارد که در صورتیکه شما به دنبال درخشش خاص در غذای خود هستید مصرف این نوع نشاسته به شما توصیه می شود هر چند که این نوع نشاسته به عنوان یک پرکننده صاف نیز برای لذیذ به نظر رسیدن غذای تهیه شده و شفافیت آن مورد استفاده قرار می گیرد
در کشور های مختلف بیشترین مصرف در میان نشاسته ها به نشاسته تاپیوکا اختصاص دارد زیرا عملکرد بهتری دارد و در اثر پدیده ژلاتینیزاسیون که نوعی سفت شدن غیر قابل برگشت است به خمیر سفتی شود و بعد از اینکه سرد شد و افزودنی های بخصوصی به آن اضافه شد به زل با غلظت بالایی تبدیک می شود که بر این اساس از آن در بسیار موارد مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: بازار غلات ایران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علی دانشمند
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120164851
شماره ثابت: 95111558-021
شماره فکس: 89787131-021

مطلب پیشنهادی

قیمت آنلاین نشاسته تاپیوکا خوراکی

قیمت آنلاین نشاسته تاپیوکا خوراکی بسیار مناسب و عالی می باشد که با کیفیت منحصر …

کانال آمیلوم